Kuće / apartmani za iznajmljivanje

 

1. kuća/ House Flowerparadise1

Apartman Flower Paradise 1Vaš objekt za odmor: Apartman okružen je zatvorenim vrtom (veličine 1000 qm) s livadom, drvećem, cvijećem i grmljem. Vlasnik je nastanjen u odvojenoj kući na posjedu. Za zajedničku uporabu stoji na raspolaganju: pješčanik, travnjak za sunčanje, suncobrani, vrtni namještaj, velika vrtna ljuljačka, gril, vanjsko ognjište i pavillon. stolni tenis. Vaš apartman: 3 sobe (od toga 2 spavaća soba), 65 qm, 4-6 osoba. Ulaz u prizemlju. dnevno/spavaća soba s 2 pomoćni ležaji na Doppelausziehcouch, kut za sjedenje, tv-om i prilazom terasi (18 qm, vrtni namještaj, 1 stol, 6 stolice).

House Flowerparadise1-upper floor 3 sobe (od toga 3 spavaća soba), 70 qm, 6-7 osoba. Ulaz na gornjem katu, preko vanjsko stubište u dnevni boravak s kuhinjom. obytná kuchyn s kutom za objedovanje (6-7 mjesta), tv-om (televizijski prijem preko satelita) , DVD i prilazom balkonu (8 qm, vrtni namještaj).

2. kuća/ House Flowerparadise2

Apartman Flower Paradise 2Vaš objekt za odmor: Apartman okružen je zatvorenim vrtom (veličine 1000 qm) s livadom, drvećem, cvijećem i grmljem. Za zajedničku uporabu stoji na raspolaganju: vrtni namještaj, gril, vanjsko ognjište i pavillon. stolni tenis.

 

3. kuća / Villa Loreley

Villa LoreleyKuća za odmor je okružena zatvorenim (veličine 600 qm) vrtom s livadom, cvijećem i grmljem. Posjed je okružen ogradom. Za samostalnu uporabu stoji na raspolaganju: pješčanik, travnjak za sunčanje, vrtni namještaj, velika vrtna ljuljačka, gril i vanjsko ognjište. stolni tenis. Sef.

Kuca za odmor mit Garten nur 50 m vom Strand (samostalna, renoviran 2010/2011)